Mama Café

Acasă la PINGUNII, în fiecare ÎN FIECARE MARȚI ȘI JOI, DE LA 11.00 LA 13.00, găzduim MAMA CAFÉ, o "cafenea" unică. Un spațiu feminin, intim și cochet, unde vă așteptăm cu cafea bună și conversație de calitate. Sunt binevenite mamele grăbite, cu bebeluși sau copiii mai mari, mamele relaxate care doresc să converseze, mamele singure care au nevoie să socializeze, mamele în căutare de rețete și sfaturi sau pur și simplu, de noi prietene. Cu cât vom fi mai multe, cu atât mai bine! Cafeaua este de specialitate, de la prietenii de la Coffee Ville și este oferită gratuit. Alături de croissante și desigur, ciocolată. 

Am amenajat pentru voi și copii, UN PĂTUȚ în care cei mici pot dormi cât vă savurați cafeaua. Sau un SCĂUNEL-BALANSOAR, ca să ni se alăture. Asigurăm și SCAUN DE ALĂPTARE. Puteți schimba copilul într-un mediu intim și curat, noi vă punem la dispoziție SALTELUȚA DE SCHIMB. Veniți însoțite de toddleri? Îi ținem ocupați cu jocuri care le dezvoltă inteligența și motricitatea, cărți de colorat și activități specifice vârstei, în zona TODDLER FRIENDLY.

La cerere, cât timp alte mame își beau cafeaua și au grijă de copilul vostru, vă putem răsfăța cu un masaj. Programați-vă din timp la hello@pinguinii.com sau telefonic, la numerele 0738.767.191 și 031.107.99.23.

Str. Andrei Popovici, nr. 5B, demisol, sector 1, București. Pentru că numărul 5B apare surprinzător pe hartă după numărul 7, te rugăm să reții acest aspect. Pe Waze, te rugam setează Andrei Popovici nr. 10 și vei ajunge vis-a-vis de noi. Suntem aici să te ajutăm cu indicații, dacă ne suni când ești aproape :)

Pinguinii