Despre noi
Bună, sunt Manuela Ciugudean, și împreună cu băiețelul meu, Andi, îți urăm Bun venit! în Universul Pinguinii!

De ce Pinguinii? Pentru că sunt simpatici. Fiindcă se unesc pe viață și își cresc puii împreună, ca familie, împărțindu-și egal responsabilitățile. Trăiesc în comunități, înființează chiar și creșe pentru pui. Fie că dansează, aluneca pe gheață, înoată sau se relaxează la soare, pinguinii sunt emblema celor care își cresc puii cu drăgălășenie.

„Lifestyle”? Da. Adică să trăim așa cum ne dorim, ca să fim fericiți: în mod plăcut, în conexiune cu ceilalți și cu un scop precis.

Pinguinii.com. Magazin online cu haine și produse deosebite pentru gravide, bebeluși și membrii familiei

Ideea platformei online de lifestyle, www.pinguinii.com, care să celebreze mamele și să aducă familiile împreună într-un mod simpatic, mi-a apărut când am rămas însărcinată. Mi-a fost greu atunci să găsesc într-un singur loc produse eco-friendly, sănătoase, sigure, cu design interesant și mai ales cu stil pentru mine și familia mea. Odată cu venirea pe lume a lui Andi, evident că lucrurile au devenit complexe. Plaja de produse pe care le-am căutat s-a mărit considerabil. Iar timpul meu pentru cumpărături, tot mai scurt. Eram în căutare de produse vestimentare, sisteme de purtare, bijuterii, cadouri, jucării, accesorii, piese de design pentru camera copilului din materiale de calitate, trainice, testate anterior de părinți.

Concept Store în centrul Bucureștiului. Posibilitatea gravidelor de a proba hainele

Nu căutam neapărat un magazin, ci un spațiu prietenos, în care să pot merge relaxată cu copilul, să beau o cafea, să schimb opinii cu alte mame. în ultimii doi ani, am depus eforturi să îmi văd realizat visul, în care am cooptat alte afaceri de familie din domeniu.

La Pinguinii, am selectat genul de produse de calitate pe care aș fi vrut să le port eu în sarcină și după aceea, realizate de producători din Spania, Portugalia, Germania sau Marea Britanie, cu istoric în moda pentru femei însărcinate. Piese versatile, majoritatea din materiale și fibre naturale, cu durată de viață cât mai mare (sarcină, alăptare, apoi posibilitatea de a le integra în garderoba de zi cu zi a mamei). Produse care să acopere o paletă largă de culori și texturi, prețuri și ocazii de purtat. Nu în ultimul rând, am introdus haine cu măsuri speciale. Pinguinii oferă și creații XS, XL, XXL și XXXL. Selecția de haine pentru gravide este foarte colorată, opusă monocromiei sau culorilor neutre tip gri sau bej, cu care ne-a obișnuit retailul.

Un beneficiu important pe care îl oferim gravidelor este posibilitatea de a proba produsele.

Programează-te! Vino și probează!

Este mesajul nostru pentru orice mamă însărcinată! E esențial să simțiți materialul, să vedeți cum vi se potrivește mărimea, culoarea, modelul. Oferim servicii de retuș, ședințe personalizate de shopping în concept store (la cerere), asistența unui stilist personal pentru a vă definitiva garderoba de gravidă sau un look anume. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă programați!

Linia de haine de gravidă este completată de cadouri special gândite pentru mama – căni, lumânări parfumate, genți pentru cosmetice, sacoșe textile eco-friendly, agende, pixuri, cărți, bijuterii hand made cu pietre naturale, cafea de specialitate fără cofeină, compatibilă cu alăptarea.

Acasă la Pinguinii am selectat o serie de jucării pentru copii din lemn, frumoase, accesorizate cu materiale trainice și prietene mediului, precum bambus, vopsele netoxice, ce pot fi oferite copiilor de la naștere până la vârsta de 4-5 ani.

Pentru a aduce familiile împreună într-un mod creativ, unic și simpatic, am creat linia de tricouri, maieuri, body-uri pentru copii și sepci CLUBUL PINGUINILOR. Mama Penguin, Papa Penguin, Baby Penguin, Sister Penguin și Brother Penguin sunt primii protagoniști. Toate produsele din seria Clubul Pinguinilor sunt din bumbac de calitate și inscripționate cu stil, printr-un procedeu sigur, serigrafia. Sunt unicate în România și reprezintă alternativa mea, ca mamă, la tot ceea ce înseamnă hainele „pe bandă”, identice, din retail. Anual, prin vânzările liniei CLUBUL PINGUINILOR, Pinguinii va susține financiar ONG-ul La primul bebe, comunitate de sprijin pentru mame educate din România și de peste hotare, aflate la început de drum.

Piesele de design din oferta Pinguinii nu doar că sunt impresionante prin faptul că există în mărime naturală (da, avem flamingo înalt cât un flamingo!), dar sunt și unicate și realizate manual din materiale eco-friendly.

Mama Café. Socializare pentru comunitatea de mame

Prin programul Mama Café, într-un spațiu feminin, intim și cochet, așteptăm mamele cu cafea bună, dulciuri din partea casei, plus conversație de calitate în fiecare marți și joi, orele 11:00 – 13:00. Sunt binevenite mamele grăbite, cu bebeluși sau copii mai mari, mamele relaxate care doresc să converseze, mamele singure care au nevoie să socializeze, mamele în căutare de rețete și sfaturi sau pur și simplu, de noi prietene. Cu cât vom fi mai multe, cu atât mai bine! Cafeaua este de specialitate, de la CoffeeVille.

Vă așteptăm cu bebeluși sau copii de orice vârsă. într-un mediu cald, prietenos și curat, vă punem la dispoziție scaun de alăptare, pătuț pentru somnul celor mici, balansoar electric, scăunel-balansoar, masă și scaune cu jocuri, cărți de colorat pentru toddleri și copiii mai mari. în camera de baie veți găsi salteluța de schimbat curată și gata de utilizat. Puteți lăsa cărucioarele la intrarea în Casa Pinguinilor sau direct pe terasă. Accesul la Pinguinii este facil și se poate realiza direct din stradă.

La cerere, cât timp alte mame își beau cafeaua și au grijă de copilul vostru, vă putem răsfăța cu un masaj. Programați-vă din timp.

Casa Pinguinilor. Evenimente pentru comunitatea de părinți.

ÎMPREUNĂ este cuvântul care definește Pinguinii. Casa Pinguinilor, spațiul central din concept store, va găzdui constant oameni și evenimente cu scopul comun de a deveni mai buni, de a ne simți mai bine ca părinți, pentru a crește copii fericiți. Vom cunoaște oameni ca noi, dar și oameni diferiți. Vom participa împreună la seminarii, workshopuri, sesiuni de grup, diferite întâlniri cu oameni care au ceva de spus, specialiști de la care putem învăța. Vă propunem experiențe care să ne îmbogățească spiritual, mental, emoțional și social.

Abonați-vă la newsletter-ul Pinguinii, pentru a ști din timp ce evenimente organizăm.

Ne găsiți pe www.pinguinii.com. Vă așteptăm la noi acasă, în concept store și în spațiul de evenimente din București, Str. Andrei Popovici, nr. 5B, demisol, sector 1, București. Pentru că numărul 5B apare surprinzător pe hartă după numărul 7, vă rugăm să rețineți acest aspect. Suntem aici să vă ajutăm cu indicații, dacă ne sunați când sunteți aproape :)

Vă răspundem la numerele de telefon 0738 767 191 și 031 107 99 23.

Show us some penguin love pe Facebook și Instagram. Scrieți-ne la hello@pinguinii.com.

Vă multumim că ne sunteți alături,

Pinguinii.