Despre noi

Bună, sunt Manuela Ciugudean, și împreună cu băiețelul meu, Andi, îți urăm Bun venit! în Universul Pinguinii!

De ce Pinguinii? Pentru că sunt simpatici. Fiindcă se unesc pe viață și își cresc puii împreună, ca familie, împărțindu-și egal responsabilitățile. Trăiesc în comunități, înființează chiar și creșe pentru pui. Fie că dansează, aluneca pe gheață, înoată sau se relaxează la soare, pinguinii sunt emblema celor care își cresc puii cu drăgălășenie.

„Lifestyle”? Da. Adică să trăim așa cum ne dorim, ca să fim fericiți: în mod plăcut, în conexiune cu ceilalți și cu un scop precis.

Pinguinii.com. Magazin online cu haine și produse deosebite pentru gravide, bebeluși și membrii familiei

Ideea platformei online de lifestyle, www.pinguinii.com, care să celebreze mamele și să aducă familiile împreună într-un mod simpatic, mi-a apărut când am rămas însărcinată. Mi-a fost greu atunci să găsesc într-un singur loc produse eco-friendly, sănătoase, sigure, cu design interesant și mai ales cu stil pentru mine și familia mea. Odată cu venirea pe lume a lui Andi, evident că lucrurile au devenit complexe. Plaja de produse pe care le-am căutat s-a mărit considerabil. Iar timpul meu pentru cumpărături, tot mai scurt. Eram în căutare de produse vestimentare, sisteme de purtare, bijuterii, cadouri, jucării, accesorii, piese de design pentru camera copilului din materiale de calitate, trainice, testate anterior de părinți.

La Pinguinii, am selectat genul de produse de calitate pe care aș fi vrut să le port eu în sarcină și după aceea, realizate de producători din Spania, Portugalia, Germania sau Marea Britanie, cu istoric în moda pentru femei însărcinate. Piese versatile, majoritatea din materiale și fibre naturale, cu durată de viață cât mai mare (sarcină, alăptare, apoi posibilitatea de a le integra în garderoba de zi cu zi a mamei). Produse care să acopere o paletă largă de culori și texturi, prețuri și ocazii de purtat. Nu în ultimul rând, am introdus haine cu măsuri speciale. Pinguinii oferă și creații XS, XL, XXL și XXXL. Selecția de haine pentru gravide este foarte colorată, opusă monocromiei sau culorilor neutre tip gri sau bej, cu care ne-a obișnuit retailul.

Linia de haine de gravidă este completată de cadouri special gândite pentru mama – căni, lumânări parfumate, genți pentru cosmetice, sacoșe textile eco-friendly, agende, pixuri, cărți, bijuterii hand made cu pietre naturale, cafea de specialitate fără cofeină, compatibilă cu alăptarea.

La Pinguinii am selectat o serie de jucării pentru copii din lemn, frumoase, accesorizate cu materiale trainice și prietene mediului, precum bambus, vopsele netoxice, ce pot fi oferite copiilor de la naștere până la vârsta de 4-5 ani.

Pentru a aduce familiile împreună într-un mod creativ, unic și simpatic, am creat linia de tricouri, maieuri, body-uri pentru copii și sepci CLUBUL PINGUINILOR. Mama Penguin, Papa Penguin, Baby Penguin, Sister Penguin și Brother Penguin sunt primii protagoniști. Toate produsele din seria Clubul Pinguinilor sunt din bumbac de calitate și inscripționate cu stil, printr-un procedeu sigur, serigrafia. Sunt unicate în România și reprezintă alternativa mea, ca mamă, la tot ceea ce înseamnă hainele „pe bandă”, identice, din retail. Anual, prin vânzările liniei CLUBUL PINGUINILOR, Pinguinii va susține financiar ONG-ul La primul bebe, comunitate de sprijin pentru mame educate din România și de peste hotare, aflate la început de drum.

Vă răspundem la numerele de telefon 0738 767 191.

Show us some penguin love pe Facebook și Instagram. Scrieți-ne la comenzi@pinguinii.com.

Vă multumim că ne sunteți alături,

Pinguinii.