PINGUINII CONCEPT STORE - TOTUL PENTRU MAMA

MAGAZIN CU HAINE ȘI ACCESORII PENTRU MAME, PE CARE VEI IUBI SĂ LE PORȚI ȘI DUPĂ SARCINĂ

Despre Pinguinii

Concept store-ul PINGUINII este un spațiu luminos și cald ca o casă de 100 mp2, un templu dedicat vouă, mamelor moderne, active, rafinate, situat în centrul Bucureștiului.  Un concept unic de magazin în România, care vrea să vă îmbunătățeasca starea de spirit și estetică, să vă ajute să faceți shopping smart, să legați prietenii cu alte mame, să vă relaxați și să aflați lucruri utile despre maternitate și parenting.

 • Produse de calitate

  Concept store-ul vă oferă produse de calitate pentru mame, bebe și familii cu copii mici, de la haine și jucării de gravidă și alăptare, seturi de haine pentru întreaga familie, accesorii vestimentare haioase, cadouri inedite, bijuterii cu pietre prețioase și semiprețioase, la obiecte de design realizate manual.

 • Haine pentru gravide

  În centru se află liniile de haine pentru gravide și haine de alăptare în 5 stiluri, de la producători cu istoric din Germania, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Statele unite ale Americii sau Turcia. Colecțiile–capsulă sunt realizate împreună cu designeri români. Unele piese sunt unicate. Majoritatea pot fi purtate oricând după naștere, datorită alegerii cu grijă făcute de echipa noastră de consultanți vestimentari.

 • Experienta de shopping

  Asigurăm experiența de shopping unică, personalizată pentru fiecare mamă. Programarea presupune ca mama să testeze texturi și fibre, să exploreze culorile si croielile și să probeze hainele care îi plac. 
  Noi vă oferim sfaturi fondate pe documentare, despre ce se potrivește tenului vostru, formei corpului, înălțimii, culorii ochilor etc. În funcție de ocazia pentru care vă îmbrăcați, alegem împreună cea mai glamorous ținută.

 • Design deosebit

  Hainele de gravidă și alăptare sunt alese special cu design deosebit, care să vă permită să le purtați și după naștere. Majoritatea sunt piese versatile, din materiale și fibre naturale, precum bumbac, bumbac organic, cocos, cașmir, lână. 
  Cumpărați o dată, purtați ori de câte ori doriți!

 • Oferte in magazin

  Avem oferte disponibile numai în concept store. Vizitați-ne ca să vă bucurați de ele! Puteți plăti rapid cu card sau cash.

 • Programări

  Vă puteti programa la adresa de email hello@pinguinii.com sau la numărul de telefon 0738 767 191.

Shopping la un click distanță

Pe www.pinguinii.com puteți comanda oricând doriți. Orice comandă mai mare de 250 RON are transport gratuit. Aveți posibilitate de retur extra generos, de 30 de zile.

Magazin Online
Shopping for a cause

10% din profitul anual al liniei de produse
„Haine pentru familie” merge către ONG-ul
„La primul bebe”, care spriină mamele la început de drum.

Kid Friendly

Concept store-ul este kid friendly, adică puteți veni cu copilul/copiii să probați. Au spațiu special amenajat să se joace sau pot ieși pe terasa închisă, unde se vor afla în siguranță. Dacă aveți un bebeluș, ne ocupăm noi de el. Îl puteți alăpta în scaunul de alăptare, culca în pătuț sau liniști sau în balansoarul electric. Avem toaletă proprie, curată și dezinfectată, dotată cu salteluță de schimbat și posibilitatea de a-l spăla pe cel mic, dacă este nevoie.

Evenimente sociale

Găzduim lunar evenimente despre relaxare, sprijin și inspirație pentru mame. Asigurați-vă că sunteți la curent cu agenda noastră, abonându-vă la newsletter-ul Pinguinii, pewww.pinguinii.com.

Petreceri Baby Shower

Tot la noi, voi și grupul de prietene puteți organiza cea mai frumoasă petrecere baby shower pentru amica voastră însărcinată. Scrieți-ne ce v-ar interesa la hello@pinguinii.com

Locatie

Ne găsiți în zona Dorobanți, strada Andrei Popovici 5B, demisol (între nr 7 și 11, pe partea stângă cum se intră dinspre str. Radu Beller). Accesul se face fie cu lift interior, fie direct din stradă, prin terasa magazinului. Program luni-vineri 10.00-18.00 și sâmbăta între 10.00-14.00.