Casa Pinguinilor

CASA PINGUINILOR este spațiul senin, intim, liniștit din centrul Bucureștiului, în care se dezvoltă o minunată comunitate de mame și tați cu un scop comun: acela de a fi bine, de a avea grijă de ei, de a trăi în armonie cu statutul de părinte, astfel încât copiii lor să fie bine și să contribuie la un viitor mai bun pentru toți copiii din România. În livingul CASEI PINGUINILOR ne vom întâlni frecvent cu oameni interesanți, cu experiență, care să ne ajute, specialiști de la care să învățăm să fim mai buni ca oameni și ca părinți. Oameni care să ne aducă valoare, și pentru care noi, la rândul nostru, să fim valoroși. Oameni ca noi și diferiți de noi.

Părinți care, cu toții, vor avea șansa să vorbească.

CASA PINGUINILOR este un concept despre învățare, ascultare, conectare și împărtășirea ideilor, empowerment, conversații cu substanță, relaxare și, mai presus de toate acestea, posibilitatea părinților de a crea o lume mai bună.

Înscrie-te la newsletter-ul PINGUINII, pentru a afla din timp despre evenimentele noastre. Dacă dorești să ne sugerezi subiecte de discuție sau prezentări, te rugăm să ne scrii la adresa de email hello@pinguinii.com.

Str. Andrei Popovici, nr. 5B, demisol, sector 1, București. Pentru că numărul 5B apare surprinzător pe hartă după numărul 7, te rugăm să reții acest aspect. Pe Waze, te rugam setează Andrei Popovici nr. 10 și vei ajunge vis-a-vis de noi. Suntem aici să te ajutăm cu indicații, dacă ne suni când ești aproape :)

Pinguinii