Universul Pinguinilor s-a deschis: o experiență unică în România, de la mic la mare

Universul Pinguinilor s-a deschis: o experiență unică în România, de la mic la mare

09.05.2018 17:42

Vine o zi când Universul îți dă un semn. Un semn că tot ce ai clădit în ultimul timp, tot ce ai gândit, imaginat, creat, e pe cale să se împlinească! Și lucrurile se așază într-un mod, aș spune magic, exact în direcția care trebuie.

Înainte de tot, de a vă povesti experiența unei zile cu adevărat extraordinare, vreau să vă mulțumesc vouă, celor care citiți aceste rânduri, în acest moment.

Vă mulțumesc pentru că ați ales să fiți alături de mine, ieri, la deschiderea Concept Store-ului Pinguinii, pentru că mi-ați împărtășit gândurile voastre frumoase, și datorită vouă emoțiile au fost mai ușor de gestionat! Vă mulțumesc vouă celor care ați ajuns chiar pentru prima oară aici, acum, în universul Pinguinilor, pentru că asta înseamnă că vă doriți o schimbare în viață, o schimbare pentru copiii vostri, pentru voi ca familie.

Pentru că despre a fi bine cu tine și implicit pentru a-i fi bine copilului este conceptul Pinguinii! Un concept unic în România care își dorește să schimbe mentalități, să aducă lumină în viața familiilor în cel mai frumos, dar dificil moment din viața fiecaruia: nașterea puiului de om!

Ieri, când o mulțime de oameni au călcat pragul Casei Pinguinilor, am simțit că vibrez, că energia mea de mamă, de soție, de femeie de carieră, a atins acel punct de mulțumire, de satisfacție pe care îl așteptam.

A fost o onoare să fiu gazda atâtor oameni frumoși, părinți și copii, fie ei bloggeri, oameni de presă, specialiști în educație, oameni de televiziune, prieteni în definitiv ai aceluiași țel: o viață trăită cu sens!

A fost o mare bucurie să văd atâția părinți cu copii de toate vârstele (cel mai mic vizitator avea doar 6 săptămâni :-) ) în interiorul concept store-ului fascinați de produsele și jucăriile din lemn ale partenerilor nostri, să văd viitoare mămici bucuroase să testeze calitatea materialelor hainelor de gravidă, să le probeze, într-un spațiu cald și prietenos, să zâmbească, să-și împărtășească din sfaturi, din experințe.

Universul PINGUINII este o experiență. O experiență unică în România, care se pregătește să modifice tipare și mentalități, să pună familia ca întreg pe locul binemeritat din viață.

Ce spuneți, vă alăturați nouă?

Postat în Articole De:
Pinguinii
Comentarii* Câmpuri Obligatorii