Trei idei de cadouri pentru când micuțul împlinește un an

Trei idei de cadouri pentru când micuțul împlinește un an

24.10.2018 17:31

Te întrebi poate de ce vorbim acum despre asta, poate e puțin cam devreme să vorbim de cadoul de „un an” al micuțului, când tu încă îți cauți hăinuțe pentru sarcină. Ei bine, nu este devreme, este chiar timpul potrivit pentru că dacă vrei să fie ceva cu adevărat special, va trebui să te pregătești.

 

Asta deoarece se zice că, atunci când vine vorba de un cadou, este cu atât mai reușit cu cât se investește mai mult timp în crearea lui. Pornind de la acest lucru, am hotărât ca în articolul de astăzi, să îți prezentăm trei idei de cadouri pentru momentul în care micuțul tău va împlini un anișor – idei care, dacă îți plac și dacă investești în ele suficient timp, vei crea cele mai frumoase amintiri.

 

Un jurnal

E foarte interesant ce se întâmplă cu perspectiva noastră în momentul în care devenim părinți. Se schimbă foarte multe lucruri, și se schimbă în bine, așa că poți profita de această ocazie pentru a ține un jurnal zilnic al primului an împreună cu micuțul tău. Cu siguranță nu va înțelege implicațiile și eforturile acestui cadou atunci când e mic, în schimb cu siguranță lucrurile nu vor sta așa și în viitor. Scrie puțin în fiecare zi.

 

O fotografie în fiecare zi

Fie că deții o cameră digitală, una pe film sau un aparat foto instant, poți face un cadou superb dacă îți fotografiezi micuțul în fiecare zi, timp de un an, iar apoi creezi un album foto cu toate pozele făcute. Încearcă să eviți cât mai mult posibil efectele speciale pentru că, cel mai probabil, va păstra mult timp albumul, iar ceva ce în momentul de față reprezintă un trend, peste 10-20 de ani, nu va mai fi.

 

O capsulă a timpului

Pentru a face o capsulă a timpului nu este nevoie să depui atât de mult efort ca în cazul primelor două idei. Tot ce trebuie să faci este să cumperi un cufăr sau o cutie mai specială, iar apoi să așezi acolo toate lucrurile important care i-au fost alături în primul an: primul biberon, primele haine, primele jucării, prima păturică și tot așa. Ca stil de design, poți merge în două direcții, fie te orientezi către ceva vintage, fie optezi pentru o cutie futuristă.

 

Sperăm că te-am pus pe gânduri și că le vei lua în calcul în momentul în care se va apropia momentul. Până atunci, însă, e timpul să îți faci ție un cadou, așa că te așteptăm pe www.pinguinii.com sau în concept store-ul nostru pentru a găsi cele mai potrivite lucruri pentru tine. Descoperă precolecția de toamna 2018.

Postat în Articole De:
PINGUINII
Comentarii* Câmpuri Obligatorii