Ținute de birou pentru mămici în devenire

Ținute de birou pentru mămici în devenire

14.11.2018 15:27

Indiferent de anotimp, hainele, accesoriile și încălțămintea alese corect, pot avea un efect benefic atât asupra ta, cât și a bebelușului. O femeie care poartă în pântece un copil și care își dorește să lucreze pe perioada sarcinii este o femeie puternică. Tocmai de aceea, o mămică puternică are nevoie o ținută care să o reprezinte, atât în perioada sarcinii, cât și în perioada alăptării.

 

O ținută pentru o mămică gravidă trebuie să înglobeze mai multe elemente: comoditate, calitate, funcționalitate și un aspect estetic deosebit. Tocmai de aceea, prin intermediul acestui articol ți-am pregătit o serie de idei pentru ținute de birou și un look fabulos.

 

Classic Look

Cu o pereche de pantaloni în stil țigaretă, o cămașă albă, din bumbac, un sacou cambrat, plus o pereche de balerini sau ghete, în funcție de anotimp, și cu un șirag de perle vei deveni o classy mama, plină de stil. Acest outfit este unul elegant, cu care nu vei da greși în nicio situație.

 

Casual Look

Pentru această ținută, pantofii Oxford reprezintă elementul de bază. Poți opta pentru o pereche de pantaloni negri, dintr-un material elastic și o cămașă dintr-un material care să-i permită pielii să respire.

 

Lady Look

Rochia este piesa definitorie a acestui outfit. Pentru o ținută de birou este recomandată cea a cărei dimensiune ajunge până la genunchi. Aceasta poate fi în cloș, creață sau dreaptă. Îi poți adăuga un sacou sau palton și o poți accesoriza cu o pereche de cercei de tip perlă.

 

Așa cum povesteam și la începutul articolului, poți avea un look minunat chiar și dacă alăptezi. Venim în sprijinul tău cu rochia pentru sarcină și alăptare, model Skater. Aceasta este un model de rochie extrem de versatil, iar în funcție de accesorizare, poate fi purtată atât ziua, la birou, cât și seara, pentru un eveniment special. În plus, modelul pune în evidență silueta de gravidă și este ideală pe toată perioada sarcinii și în alăptare.

 

Punem dispoziție numeroase modele vestimentare versatile, din materiale naturale, care pun accent pe feminitate. Rochia Skater, cât și alte modele pot fi găsite atât online, cât și în concept store-ul nostru, din București.

 

Pinguinii Concept Store este casa care găzduiește colecțiile noastre de haine și accesorii, dar și destinația pentru relaxarea, sprijinul, inspirația, rafinamentul, educația de care noi, mamele, avem nevoie și pe care ni le dorim.

 

Sursa fotografiei

Postat în Articole De:
PINGUINII
Comentarii* Câmpuri Obligatorii