Rochii elegante de gravidă: cum o alegi pe cea potrivită

Rochii elegante de gravidă: cum o alegi pe cea potrivită

26.04.2018 14:09

Pentru foarte multe femei, maternitatea este perioada cea mai frumoasă a vieții. Indiferent de modul în care corpul se schimbă, viitoarele mame își poartă cu mândrie burtica în semn de prețuire a puiului de om care crește înăuntrul ei. Corpul se modifică și hainele la fel, mici semne de neliniște aparând în acele momente speciale din viață, precum nunțile sau petrecerile, când e obligatoriu să lăsăm deoparte colanții și tricourile confortabile, iar ținuta noastră trebuie să fie deosebită!

În ultima perioadă foarte multe femei aleg să se căsătorească în perioada sarcinii, așa că rochiile de gravidă pentru cununia civilă sunt din ce în ce mai căutate. În plus, știm că botezul propriului copil devine un moment stresant pentru multe mame deoarece corpul este încă în proces de revenire.

Crede-ne, există posibilitatea să arăți senzațional și să te simți minunat, într-o rochie elegantă care sa-ți pună în valoare feminitatea!

Pentru aceste situații deosebite ne-am gândit să îți fim de ajutor și să îți oferim variante de a purta cu stil burtica de gravidă și deopotrivă de a arăta super fashionable în rochii elegante în acele momente speciale din viața fiecareia.

Tot ceea ce trebuie să faci este să ții cont de câteva criterii care te vor ajuta să alegi rochia potrivită:

1 Alege modelul de rochie potrivit

În primele 4 luni de sarcină, chiar nu ar trebui să îți faci probleme în ceea ce privește modelul ales, deoarece probabilitatea ca burtica să se vadă este foarte mică. Din luna a cincea de sarcină, este de luat în considerare o rochie elegantă de gravidă adaptată noilor tale forme.

Cel mai potrivit model de rochie de gravidă pentru petrecere, indiferent cât de mare este burtica, rămâne fără îndoială rochia Empire. Are o formă care avantajează orice linie a corpului, pentru că maschează fin fără să ascundă total burtica de viitoare mămică. În trimestrul doi și trei de sarcină ține cont că rochiile midi te avantajează mai mult decât rochiile lungi mai ales dacă nu ești înaltă.

Asortată la o pereche de pantofi cu toc negri sau nude,  rochia de gravidă dark pink din colecția Pinguinii este perfectă pentru o petrecere deosebită, dar poate fi purtată și la birou cu o pereche de balerini confortabili. În plus, decolteul în V o face potrivită și după naștere, pentru mamele care alăptează.

2 Achiziționează o rochie de gravidă cu un număr mai mare

Pentru că burtica va crește pe zi ce trece și pentru că e mai sigur să-ți stabilești ținuta din timp, atunci când știi că urmează să mergi la un eveniment special, achiziționează-ți un model de rochie cu un număr mai mare. Probabilitatea să fie nevoie să o retușezi este foarte mică. În plus, dacă materialul rochiei de petrecere nu este unul elastic, șansa ca o rochie cu un număr mai mare să se așeze mai bine pe tine este mult mai mare.

3  Alege un material care subliniază silueta

O rochie elegantă de gravidă îți va pune silueta în evidență dacă alegi și un material potrivit. Pentru sezonul cald și o petrecere de zi poți opta pentru vâscoză, iar pentru un eveniment de seară alege fără griji mătase sau chiar poliamidă pentru luciul său aparte.

De asemenea, dacă alegi un material elastic și moale, care se întinde cu ușurință, ai șanse mari să porți rochia și în ultimul trimestru de sarcină. Recomandarea noastră este rochia dark pink din vâscoza.

4 Pune accent pe partea de sus a corpului

Chiar dacă modelul de rochie elegantă de gravidă pe care l-ai ales te avantajează, ținuta ta va arăta mult mai bine per ansamblu dacă o accesorizezi cu o pereche de cercei super stylish, cum sunt cerceii tip ciucure, sau cu un colier statement. Ba chiar e de preferat să alegi un model de rochie într-o culoare uni și să atragi atenția în partea de sus a corpului cu o bijuterie.

Bijuteriile din colecția Pinguinii sunt create special pentru mame, pe montură din argint, din pietre naturale, rocă vulcanică, lemn sau mătase, și sunt o pată de culoare pentru întreaga garderobă!

5 Optează pentru culori îndrăznețe

O rochie elegantă de gravidă trebuie să te facă să vibrezi, să strălucești, să simbolizeze bucuria maternității. Renunță la clasicul negru și îndrăznește să porți culori puternice, vibrante, care să îți pună în evidență culoarea ochilor, a părului sau a pielii.

Recomandarea noastră este o rochie albastru royal din vâscoză, ideală pentru toată perioada sarcinii și chiar după naștere, în alăptare, datorită modelului din partea superioară “parte peste parte” care permite alăptarea discretă.

Chiar dacă ești însărcinată și focusul tău se mută dinspre propria persoană către ființa care crește înăuntrul tău, chiar dacă alegerile în ceea ce privește stilul de viață ți se schimbă, asta nu înseamnă că trebuie să renunți în a te îmbrăca elegant, în a-ți pune în valoarea frumusețea!Postat în Articole De:
Pinguinii
Comentarii* Câmpuri Obligatorii