Olivia, noul Community Manager Pinguinii

Olivia, noul Community Manager Pinguinii

01.08.2018 15:11

Vara aceasta ne-a adus un nou membru în echipa Pinguinii: Olivia Stoica! Am știut că trebuie să cresc echipa Pinguinii încă de acum câteva luni, și sunt bucuroasă să o fi găsit pe Olivia, colaboratoarea care aduce zâmbete și optimism în birou, plus multă experiență în lucrul cu și pentru mame. Am căutat o personalitate deschisă, un om muncitor și creativ, care înțelege că un start-up necesită timp și atenție. Iar rezultatele vin ulterior! Eu cred în lucrurile făcute din suflet, cu inimă, de către oameni muncitori și dedicați unui scop comun.

Olivia este noul Community Manager, responsbilă cu creșterea, startul și dezvoltarea comunității noastre de mame urbane, active, cu care vom fi în contact online permanent și în întâlniri specifice, în sediul Concept Store-ului Pinguinii, din București, strada Andrei Popovici nr 5B. Vom reveni în curând cu detalii despre comunitate, beneficii, programe, evenimente pentru mame aflate în căutarea echilibrului work/life.

Revenind la rădăcinile mele jurnalistice (am absolvit în anul 2004 Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București), mi s-a părut mai simpatic să avem o sesiune QA (Questions & Answers) cu Olivia. Iată mai jos ce ne spune despre ea. Lectură plăcută și ne întâlnim curând în comunitatea Pinguinii!

Cine ești tu?

Sunt Olivia, Consilier Vocațional, Life Coach, Trainer autorizat, și nu în ultimul rând, mămica unei fetițe de 6 ani care mi-a schimbat radical viața. De la ea am învățat că, în viață, cel mai important lucru este să-ți urmezi visurile, să perseverezi. Am absolvit ASE-ul, specilalizarea Audit, deci sunt economist de profesie. Am lucrat 10 ani în multinaționale, dar, dupa naștere, am simțit nevoia să mă reinventez, să contribui cu ceva în societate. 

Cum ai evoluat de când ești mama?

Când făcea primii pași nesiguri, fetita mea nu se gândea că “mersul nu e pentru mine”, din contra, ea încerca să mearga mai mult și mai mult. Acest lucru mi-a dat aripi. Mi-am dat seama că e cazul ca eu să fiu pe primul plan, e sanșa mea de a-mi schimba cariera, de a face ceea ce mi-am dorit întodeauna sa fac: să lucrez cu oamenii, să le împărtășesc toate cunoștintele mele, să mă dezvolt, să acumulez noi informații și să le dau mai departe. Sunt o persoană empatică, care iubește să asculte oamenii, să le fie alaturi. Obiectivul meu este să ajut cât mai multe mame să-și urmeze visurile, să-și conștientizeze calitățile, să facă ce le place, într-un cuvânt să fie ele însele, astfel încât, pe termen lung, să ajungă să fie fericite și împlinte. Doar făcând ceva cu drag poți avea rezultate foarte bune.

Ce s-a schimbat odată cu nașterea copilului tău?

Cu tarie cred că mămicile se schimbă după naștere, așa cum și eu m-am schimbat. Din păcate, fericirea de a fi mamă este aproape întotdeauna umbrită de sentimentul de neputință, de tristețe că nu mai știi să faci nimic, că nu mai contezi deloc. Așa a fost și la mine. Mă bucur că am avut curajul să recunosc asta, să spun în stânga și dreapta, în acest fel am aflat că nu sunt singură. Am descoperit că noi, mamele, avem nevoie unele de altele și că, împreună, putem realiza ceva minunat.

De ce Pinguinii?

Pentru că Pinguinii oferă un spațiu cald, primitor, un adevarat Univers de Lifestyle pentru familii simpatice, pentru că Manuela este o persoană extraordinară, pentru că știu că împreuna putem oferi ceva deosebit pentru mămici. Îmi place foarte mult idea de comunitate, de mame care vor să construiască împreună ceva frumos, să facă diferența în societate.

Cum ai aflat de noi?

Întâmplător, pe Facebook, când mi-a atras atenția într-un mod foarte placut calitatea informatiilor transmise, a pozelor, ideea de familie adevarată, povestea alegerii numelui (Pinguinii sunt niște animăluțe simpatice, haioase, foarte atașate de parteneri, pe toată durata vieții).

#LoveManu

 

 

Postat în Articole De:
PINGUINII
Comentarii* Câmpuri Obligatorii