Idei de cadouri unice pentru bebeluși și copii mici

Idei de cadouri unice pentru bebeluși și copii mici

31.05.2018 09:16

De multe ori alegerea cadourilor pentru bebeluși poate părea o adevărată provocare. Fie că ești deja părinte sau că vrei să faci o surpriză unei persoane apropiate, sigur îți dorești un cadou unic, original, care să fie deopotrivă haios și util. E mult mai greu însă cu punerea în practică, iar miile de opțiuni existente pe piață nu îți ușurează în niciun fel decizia. Totuși, sunt câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere, iar cadoul tău cu siguranță va fi unul inedit.

Cadouri unice pentru bebeluși, momente de liniște pentru mamă

Dacă ai programată prima vizită la un bebeluș simpatic, atunci cu siguranță vei face senzație cu zornăitoarele. Ideale pentru vârsta bebelușiei, acestea dezvoltă simțul acustic, tactil și întrețin copilașul preț de câteva minute. Preferata noastră este zornăitoarea Albinuța, fiind realizată din bumbac și bambus, după standarde de calitate înalte.

O altă idee de cadou unic pentru bebeluși este lanțul cu animăluțe simpatice, ce se atașează la cărucior sau la scaunul auto și întreține chicotele celui mic cât este plimbarea de lungă. Noi mizăm pe drăgălașa familie de elefanți. Unde mai pui că această jucărie este croșetată din bumbac 100%!

Body-urile cu mesaje amuzante sunt întotdeauna soluția salvatoare când vine vorba de un cadou original pentru bebeluși! Poți alege un model cu mesaj care să stârnească amuzamentul părinților și să-i invite la o mulțime de selfie-uri cu bebelușul. Propunerea noastră este potrivită atât pentru băiețel, cât și pentru fetiță,  și aduce garantat admirația întregii familii.

Cadouri originale pentru toddleri

Pe măsura ce bebelușul crește, la fel se dezvoltă și abilitățile lui senzoriale și motrice. De aceea, o idee bună este să duci în dar o jucărie ce stimulează și dezvoltă capacitățile motrice ale copilului. Mizează pe materiale naturale, cum ar fi lemnul, vopsite în culori prietenoase cu mediul.

Pentru bebelușii ceva mai mari, o variantă potrivită de cadou ar fi o jucărie care dezvoltă dexteritatea și coordonarea mână-ochi.  Curiozitatea celor mici nu cunoaște limite, iar formele și culorile sunt adevărate puncte de atracție pentru ei. Pentru a le stimula pofta de joacă și învățare, poți opta pentru jucăriile montessori sau waldorf extrem de apreciate în ultima vreme.

Un cadou inedit este jucăria Waldorf, cu arcade simetrice. Bazate pe o întreagă filosofie ce dezvoltă în primul rând imaginația, aceste simple arcade, într-o paleta de culori calde, îl pun la treabă pe pitic, stimulându-i ingeniozitatea în fel și chip.

Idei de cadouri pentru orice vârstă

Când nu știi exact vârsta copilului sau cauți o idee salvatoare pentru un cadou unicat, care să aducă bucurie în orice etapă de dezvoltare, mizează pe jucăriile pentru copii ce pot fi folosite cu succes și ca element de decor.

De departe, preferatul nostru este mascota Pinguinii, realizată manual din bumbac si vatelină. Simpatic din cale afară, pinguinul nostru promite chef de joacă și un strop de originalitate în designul camerei celui mic.

De asemenea, cărțile sunt o variantă de cadou extrem de potrivită indiferent de vârstă. Există o gamă extrem de variată, de la cărțile senzoriale personalizate cu numele bebelușului, până la cărțile interactive sau de povești pentru copii mai mari din diverse domenii de interes.

În loc de încheiere, vă urez cumpărături inspirate! În mod cert veți scoate chicoteli de bucurie chiar și de la cei mai exigenți bebeluși!

 

#LoveManu

Postat în Articole De:
Pinguinii
Comentarii* Câmpuri Obligatorii