Garderoba de toamnă a viitoarelor mămici

Garderoba de toamnă a viitoarelor mămici

19.09.2018 15:08

Știm că în perioada sarcinii, corpul se modifică atât la nivel hormonal, cât și fizic, în special în zona sânilor și a abdomenului. Însă o sarcină nu ne împiedică să fim lipsite de stil. Odată cu venirea toamnei, ar fi necesară o mică schimbare în garderobă, atât pentru confortul mămicii, cât și pentru cel al micuțului. Astăzi vorbim despre câteva piese vestimentare indispensabile în garderoba oricărei viitoare mămici.

 

Paltonul

În funcție de stilul fiecăreia dintre voi, puteți opta pentru paltoane în formă de „O” sau „A”. Paltoanele sau chiar trench-urile sunt potrivite și în perioada sarcinii, deoarece acoperă întreaga burtică și, totodată, au grijă să mențină mijlocul protejat. Astfel, printr-un material de calitate și o croială potrivită, confortul este unul garantat.

 

Bluză cu guler înalt

Toamna este anotimpul perfect pentru a începe să porți bluze subțiri, cu guler înalt, din materiale precum cașmir sau bumbac. Acompaniată de un cardigan într-o culoare pământie și o pereche de pantaloni sau fustă, această combinație va transforma un outfit obișnuit într-unul plin de stil.

 

Pantaloni

În perioada sarcinii, pantalonii recomandați sunt cei care sunt pe bază de elastic, deoarece burtica va crește, iar aceștia vor putea fi purtați de la un trimestru la altul. Ca de exemplu, cei de tip leggings pot fi folosiți în combinație cu o bluză mai lungă și un palton într-o culoare tomnatică – maro, bej, galben muștar sau vișiniu.

 

Cămașă albă

O cămașă albă este nelipsită din garderobă, indiferent de sezon. Aceasta poate avea multiple întrebuințări, în funcție de ținuta pe care dorești să o porți. Investește într-o astfel de piesă, care te va salva din multe momente în care nu vei ști cu ce să te îmbraci, dar totodată îți dorești să arăți bine.

 

Ghete

Toamna vine la pachet și cu numeroase ploi, astfel că talpa ghetelor trebuie să fie neapărat antiaderentă. În plus, încălțămintea trebuie să fie extrem de confortabilă și să nu îți ridice dificultăți atunci când te încalți sau te descalți.

 

Accesorii

Accesoriile sunt elemente care dau viață oricărei ținute. O pereche de cercei masivi, un colier sau chiar un accesoriu de păr pot fi purtate atât în perioada sarcinii, cât și după aceasta. În plus, ele reprezintă pata de culoare a întregului outfit. Așa că lasă-ți creativitatea să scoată cele mai reușite ținute din garderoba ta.

 

Investind în câteva piese de bază mizezi pe calitate și durabilitate. În magazinul nostru, găsești o paletă largă de modele adaptate pentru fiecare mămică aflată la începutul sau finalul sarcinii. Recomandarea noastră pentru acest articol este cămașa albă pentru sarcină și alăptare, realizată din 100% bumbac. Te așteptăm și săptămâna viitoare cu un alt articol!

Postat în Articole De:
PINGUINII
Comentarii* Câmpuri Obligatorii