Ce calități are un cărucior de bebeluși ideal

Ce calități are un cărucior de bebeluși ideal

03.10.2018 13:29

În articolul de astăzi, vom vorbi despre o alegere pe care orice mămică o face mai devreme sau mai târziu – achiziționarea unui cărucior pentru micuțul său. În momentul de față, opțiunile disponibile pe piață sunt atât de multe încât alegerea a devenit una cu adevărat dificilă. Să vedem în continuare ce calități trebuie să aibă un cărucior de bebeluși ideal și care sunt aspectele la care să fim atente atunci când facem achiziția pentru face cea mai bună alegere.

 

Siguranță

Principalele elemente de siguranță ale căruciorului sunt: dispozitivele care permit blocarea roților, frânele, hamurile cu centuri de siguranță pentru micuț, barele de protecție, protecțiile laterale din spumă și structură metalică. Cu cât lista de elemente de siguranță este mai mare, cu atât alegerea pe care o faci este mai bună. Pentru un plus de siguranță, optează pentru cărucioare care au fost testate în prealabil de producător.

 

Manevrabilitate

Cele mai întâlnite cărucioare pentru bebeluși sunt fie cu trei roți, fie cu patru roți. În cele mai multe cazuri, este preferată varianta cu trei roți pentru că oferă mai mult control și solicită mai puțin efort.

 

Compartimentare

Prin compartimentare ne referim în primul rând la numărul de buzunare și locuri care permit depozitarea obiectelor de care avem nevoie. E important ca buzunarele să fie încăpătoare, rezistente și poziționate în locuri cât mai la îndemână.

 

Rezistență

Rezistența unui cărucior este oferită, în mare, de două elemente principale, calitatea materialelor și calitatea asamblării. Cel mai bine este să te uiți îndeaproape la finisaje. Cu cât vei fi mai atentă la detalii, cu atât vei face o alegere mai bună.

 

Multifuncționalitate

Din punct de vedere al multifuncționalității, în momentul de față, pe piață, găsim trei modele de cărucioare pentru bebeluși: 2 în 1, 3 în 1 și 4 în 1. Varianta 4 în 1 include: cărucior, landou, scaun și geantă în care poți depozita obiectele de care micuțul tău are nevoie.

 

Confort

Cel mai important lucru legat de confort e faptul că reprezintă unul dintre aspectele la care poți lucra, dacă nu ești în totalitate mulțumită de nivelul de confort pe care îl oferă producătorul căruciorului. Un mic truc prin care poți face căruciorul unul și mai confortabil este să adaugi o pătură moale și pufoasă, dar la dimensiuni reduse.

 

Accesorii multiple

Foarte mulți producători pun la dispoziție, pe lângă cărucioare, accesorii pentru copil și pentru mamă. În cele mai multe cazuri aceste accesorii pot fi achiziționate și plătite separat, însă, există și producători care le includ în prețul cărucioarelor. De obicei, cărucioarele cu accesorii incluse reprezintă varianta ideală pentru că le oferă la un preț bun.

 

Sperăm că acest articol îți este folositor și că vei face cele mai bune alegeri pentru tine și micuțul tău. Te așteptăm cu un nou articol săptămâna viitoare. Până atunci, te invităm să descoperi cele mai noi haine și accesorii din Precolecția Toamnă 2018.

Postat în Articole De:
PINGUINII
Comentarii* Câmpuri Obligatorii