Bebe Radu Alexandru, prima petrecere Baby Shower organizată de Pinguinii.com

Bebe Radu Alexandru, prima petrecere Baby Shower organizată de Pinguinii.com

23.05.2018 16:57

A fost odată ca niciodată o mămică extrem de iubitoare, ce-și aștepta puiul cu nerăbdare să vină pe lume. Într-o zi cu soare și nori pufoși, un grup de prieteni pinguinești s-au gândit să-i facă o surpriză de zile mari: o petrecere Baby Shower unică, marca PINGUINII. Acesta a fost începutul unei întâlniri de poveste.

Pentru că, după părerea mea, petrecerea Baby Shower nu este despre cadouri, ci despre a fi împreună cu prietenele dragi, despre a crea amintiri, despre a celebra venirea pe lume a unui suflet frumos într-un mod cât mai deosebit.

Mioara este numele prietenei noastre mămici, iar noi echipa Pinguinii am fost complicii prietenilor ei în a-i organiza o petrecere cu tematică pentru bebe Radu Alexandru. Împreună am pus totul la cale pentru ca Baby Shower să o surprindă în cel mai frumos mod și să-i rămână o amintire de neuitat de care să-i povestească lui bebe Radu când va crește mare. Și surpriza a avut efectul scontat, Mioara a izbucnit în lacrimi de fericire. 

Cei care ne-ați vizitat în ziua lansării Concept Store-ul PINGUINII știți deja că sediul nostru este un spațiu intim și baby friendly dintr-o zonă liniștită din Dorobanți. Aici, mămicile prietene ale Mioarei au putut să-și lase micuții liberi să se joace atât în interiorul concept store-ului, cât și să se bucure de terasa în aer liber, iar când a fost nevoie au putut să alăpteze în liniște într-un balansoar confortabil.

Mioara a fost în centrul atenției și a primit o mulțime de sfaturi și încurajări din experiența fiecăreia. Atât ea, cât și bebe, au primit cadouri și flori, dar și un voucher PINGUINII cu care să își poată cumpăra produse de bebeluși sau haine de gravidă, fie din Concept Store, fie de pe siteul nostru: pinguinii.com

Și pentru că nu există Baby Shower fără un tort, prăjituri și alte minunății dulci, am apelat la prietenii noștri de la @SWEETDELIGHTS  care ne-au răsfățat cu un tort bleu cu mascarpone, personalizat cu numele lui bebe, brioșe cu ciocolată neagră, fără zahăr dar extrem de aromate, popcakes, biscuiți delicioși cu numele “sărbătoritului”, macarons cu cocos. Un DE-LI-CIU! 

Nu vreau să vă mai țin în suspans, iată pozele de la petrecerea Baby Shower, toate aceste momente deosebite au fost surprinse în ipostaze foto de către un fotograf profesionist, o mămică experimentată în fotografia de familie, @MIRELALUNGOCI  care a știut să surprindă atât de frumos emoția Mioarei, dar și bucuria celorlalți invitați.

Dacă și tu îți dorești o petrecere Baby Shower pentru cineva drag, așteptăm să ne contactezi la 0738 767 191/031 107 99 23

Unul dintre cadourile oferite gratuit la petrecerea Baby Shower de către echipa PINGUINII va fi o mini-ședință foto pentru mămica și bebe din burtică organizată în parcul Floreasca, foarte aproape de sediul concept store-ului nostru

Baby Shower PINGUINII a fost de poveste, pentru o mămică și un bebeluș de poveste!

#LoveManu

Postat în Articole De:
Pinguinii
Comentarii* Câmpuri Obligatorii